Maximális biztonság, minimális kockázat!

Válaszd a teljeskörű védelmet és hagyd, hogy minimálisra csökkenjenek a logisztikai kockázatok!

Veszélyek a logisztikában

Tudatosan elkerülhető káresemények, amelyek súlyosan érinthetik vállalkozásod, ha nem megfelelően biztosítod az árukészletedet.

Sérült vagy elveszett termékek szállítása

Illetéktelen hozzáférés a raktárhelyiségekhez

Áruvédelem nélküli termékek

Adatvesztés vagy rendszerhiba

Nálunk biztonságban tudhatod termékeidet

Csomagolás

A Boxynál a csomagolásbiztonságot azon intézkedések összessége garantálja, amelyek célja az áruk sértetlen állapotban történő kiszállítása. Olyan fontos szempontokat foglal magában, mint a megfelelő csomagolóanyagok kiválasztása, a stabil csomagolási megoldások alkalmazása, és a megfelelő jelölések elhelyezése.

A minőségre törekszünk

Raktárunk élelmiszerbiztonsági rendszere megfelel a Magyar Élelmiszerkönyv 2-1/1969 számú a Veszélyelemzés Kritikus Szabályozási Pontok (HACCP) rendszer alkalmazása című résznek.

IT védelem a legmagasabb szinten

Adatok titkosítása

Az IT biztonság részeként erős, korszerű titkosítási technológiákat alkalmazunk az ügyfeleink adatainak védelme érdekében. Ezzel garantáljuk, hogy az érzékeny információk védettek maradnak az illetéktelen hozzáféréstől és a lopástól.

Maradj naprakész!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj új szolgáltatásainkról, híreinkről és praktikus logisztikai tippekről.

Objektum biztonság

Biztonsági rendszer

A Boxy raktárában kifinomult biztonsági rendszer vigyáz az árukra: 121 beltéri IP kamera és éjjel-nappali telephelyőrzés biztosítja a folyamatos felügyeletet, míg a modern riasztórendszer azonnali reakciót garantál minden szokatlan eseményre. A biztonság nálunk elsődleges prioritás.

Tapasztalt munkaerő

Munkatársaink pontosan azt csinálják, amire szükséged van.

Bővítési lehetőség

Rugalmas növekedési opciók személyzeti problémák nélkül.

Képzett munkavállalók

Nem kell saját személyzetet alkalmaznod.

Győzödj meg róla te is

Tapasztald meg személyesen a robotizált rendelésteljesítés élményét a Boxy raktárában! Gyere el hozzánk, és nézd meg a hatékonyságot és precizitást a saját szemeddel.

Láss bele a jövőbe!