Boxy
2024. 01. 08.

Elosztási logisztika: hogyan működik hatékonyan?

Elosztási logisztika: mit jelent pontosan? Hogyan lehet optimalizálni az elosztási logisztikát? Mi a különbség az elosztási és a beszerzési logisztika között?

Boxy
2024. 01. 04.

Mi az egytermékes webshop? Érdemes-e belevágni?

Egytermékes webshop: kinek éri meg ilyet alapítani és milyen termékkel érdemes belevágni? Egytermékes webshopok tulajdonságai, előnyei és hátrányai.

Boxy
2024. 01. 01.

Legjobb számlázó program: hogyan válasszunk?

Legjobb számlázó program a hazai piacon webáruházak számára. Mi alapján válasszunk számlázó programot? Mit kell tudnia a legjobb számlázó programoknak?

Boxy
2023. 12. 28.

BCG mátrix webáruházaknak

Termékeink helyes értékesítési stratégiájának megtalálásához könnyen értelmezhető támpontot nyújt a BCG mátrix. Bemutatjuk, a mátrix kategóriáit és azok tudnivalóit.

Boxy
2023. 10. 31.

Csomagküldő internetes kiskereskedelem: Összefoglaló

Csomagküldő, internetes kiskereskedelem: mi ez, milyen tevékenységek tartoznak alá? Milyen tevékenységet kell regisztrálnia egy webáruháznak?

Boxy
2023. 10. 26.

Logisztikai szolgáltatások: útmutató

Logisztikai szolgáltatások: mi a tartalmuk és milyen szerveződési formái vannak. 1 PL, 2 PL, 3 PL, 4 PL és 5 PL modellek bemutatása.

Boxy
2023. 10. 26.

Mi a WMS rendszer, hogyan működik?

WMS rendszer: mit tud és hogyan működik? Milyen WMS rendszerek léteznek? Hogyan válasszunk WMS rendszert? Milyen előnyökkel jár használatuk?

Boxy
2023. 10. 26.

Cyber Monday: felkészülési útmutató webshopoknak

Cyber Monday: hogyan érdemes készülni rá? Mikor van? Milyen viszonyban van a Cyber Monday és a Black Friday? Kell-e külön kampányt készíteni?

Boxy
2023. 10. 23.

Év végi ünnepi időszak webshop tulajdonos szemmel

Ünnepi időszak egy webáruház életében: miért fontos és hogyan lehet rá jól felkészülni? Milyen akciókkal készüljünk az ünnepi időszakra? Mik a gyakori hibák?