Rendelések összekészítése percek alatt

A legtöbb ismert webshopmotorhoz könnyen és gyorsan képes a Boxy rendszere kapcsolódni. 

Akkor sem kell aggódnod, ha egyedi fejlesztésű webshopot használsz, saját API-nk segítségével kapcsolódhatsz rendszerünkhöz.

Egyszerű és gyors integráció

A legtöbb ismert webshop-motorral könnyedén csatlakozhatsz rendszerünkhöz. Az egyedi fejlesztésű webáruházak számára pedig a könnyen kezelhető Boxy API áll rendelkezésre.

Az integráció folyamata

step-1Jelentkezés

Ha az alábbi webshop motorok valamelyikét használod, akkor pofonegyszerű lesz a csatlakozás: WooCommerce, ShopRenter, Unas, OpenCart, VirtueMart, PrestaShop, Magento, Shopify, Wix.

Ne aggódj, ha más motort használsz vagy egyedi fejlesztésű a webshopod, akkor is van megoldásunk: saját fejlesztésű API-nkon keresztül bárki csatlakozhat a rendszerünkhöz! Jelentkezz az alábbi gombon!

step-2A kapcsolódás lépései

A jelentkezés és a szerződés aláírása után a technikus kollégáink felkeresnek és közösen átbeszélitek az integráció lépéseit.

Ha általunk támogatott webshop motort használsz, akkor csak telepítened kell a Boxy plugint. Amennyiben egyedi fejlesztésű webshopod van, vagy nem támogatott motort használsz, úgy a Boxy API segítségével tudod kiépíteni az informatikai kapcsolatot.

Szakembereink mindenben segítenek!

step-3Kinek ajánljuk?

Mindegy, hogy kicsi vagy nagy a webshopod, az sem számít, hogy egyedi fejlesztés vagy sablon áruház.

Minden webáruház számára tudunk előnyös raktári, logisztikai megoldásokat kínálni. Átlagosan -30% megtakarítást érhetsz el a raktárlogisztikai költségeidből. Az aznapi

Élvonalbeli fulfilment szoftver

Boxy Ügyfélportál

Valós idejű jelentések, készletinformációk

Egyszerű, könnyen kezelhető felület

Profi, gyors ügyfélszolgálat